ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου εκφράζει την συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουν οι αγρότες, οι αλιείς και οι ελεύθεροι επαγγελματίες κατά του νόμου-λαιμητόμου και συσπειρώνεται μαζί τους στο συλλαλητήριο που έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν Σωματεία και Συνδικάτα την Παρασκευή 12/2/2016 και ώρα 17:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και Κάνιγγος και μετά θα γίνει πορεία προς την Βουλή.

Συνάδελφοι/σσες συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας εναντία στην αντιασφαλιστική λαίλαπα. Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας. Είναι αγώνας κατά της ίδιας πολιτικής, που ενισχύει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, που θέλει τους εργάτες και τους αγρότες στη δουλειά ως τα βαθιά γεράματα, με συντάξεις πείνας, με ελάχιστες υπηρεσίες Υγείας. Οι αγρότες είναι από τα κοινωνικά στρώματα που πλήττονται βάναυσα από το 3ο μνημόνιο και γενικότερα από τις πολιτικές των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο πρωτογενής τομέας που θα έπρεπε να είναι ο θεμέλιος λίθος της οικονομίας μας κινδυνεύει με εξαφάνιση.Εάν εφαρμοστούν τα προαπαιτούμενα του νέου μνημονίου δεν θα μπορέσει να επιβιώσει κανείς αγρότης ή κτηνοτρόφος.

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου, καλεί τους εργαζομένους του Δήμου και τους φορείς της πόλης, να δώσουν το παρών στις κινητοποιήσεις των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών, την Παρασκευή 12/2/2016 στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν με πορείες στην Βουλή, έτσι ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μέσα από τον κοινό αγώνα, να αποτρέψουμε την ψήφιση του αντιασφαλιστικού Νομοσχεδίου της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ.και να ανατρέψουμε τις πολιτικές που εδώ και έξι χρόνια εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Δ.Ν.Τ. στη χώρα μας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.