ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαλύουν την ασφάλιση και βγαίνουμε στο δρόμο, πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο!

Αυτό είναι το σύνθημα που θα πρέπει να βγαίνει από το στόμα κάθε εργαζόμενου, κάθε μικρομεσαίου, κάθε ανέργου αλλά και όλων αυτών που έχει βάλει στο στόχαστρο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να εξασφαλίσουν τη κερδοφορία των μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών.

Έχουν σχέδιο και μέθοδο και εμείς θα πρέπει να τους χαλάσουμε τους σχεδιασμούς τους. Στόχος τους είναι να απαλλάξουν τους εργοδότες και το κράτος από την υποχρέωση τους προς τη κοινωνική ασφάλιση.

Να μην αφήσουμε να περάσουν τα ψέματα τους και η προπαγάνδα τους. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν καταργεί τους προηγούμενους αντισφαλιστικούς νόμους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όπως είχαν τάξει προεκλογικά, αλλά πατάει επάνω τους και τους νομιμοποιεί. Η νέα σφαγή στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα μας φορά όλους, αφορά τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας. Μειώνουν για ακόμα μια φορά τις συντάξεις, μειώνουν τις παροχές στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μειώνουν ακόμα μια φορά τους μισθούς μας μέσα από την αύξηση των εισφορών.

Σήμερα ήρθε η ώρα ευθύνης για κάθε εργαζόμενο, για κάθε μικροεπαγγελματία, να σημάνει γενικός συναγερμός, να μην έρθει στη βουλή το συγκεκριμένο έκτρωμα, από τη συμμετοχή μας θα κριθεί και το αποτέλεσμα. Έχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο κόσμο από αυτόν που εμείς κληρονομήσαμε.

Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, από σήμερα προετοιμάζουμε την αντεπίθεση μας, την απεργιακή μας απάντηση στις 4 του Φλεβάρη. Να κλείσουν τα αμαξοστάσια και τα δημαρχεία, να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς, οι μικρομαγαζάτορες να κλείσουν τα καταστήματα τους, να βουλιάξει η Ομόνοια. Να τους δηλώσουμε ότι αυτό τα έκτρωμα δεν θα περάσει.

Στον πόλεμό τους, απαντάμε με πόλεμο.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους φορείς της πόλης να παρευρεθούν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο του δημαρχείου την Πέμπτη 28-1-2016 στις 8:00 το πρωί, για να κουβεντιάσουμε, να οργανώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στη νέα αντιασφαλιστική λαίλαπα.

ΕΚ του Δ.Σ.